YetAnotherForum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

New Topic Post Reply
RSS Feed from forum
bluehazzard
#1 Posted : Friday, July 10, 2015 3:35:30 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/1/2013(UTC)
Posts: 58
Location: italy

Thanks: 14 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Hi, i use thunderbird for my rss feeds...
It worked quite well, but i had to reinstall thunderbird and now i can't add the rss feed for new posts.

Thunderbird complains about the feed is not conform:
https://validator.w3.org...opic%26pg%3DLatestPosts

i think the part with the biggest "error" is:
Code:
In addition, interoperability with the widest range of feed readers
could be improved by implementing the following recommendations.
Your feed appears to be encoded as "UTF-8", but your server is
reporting "US-ASCII"


does someone else use the rss feed? Have they the same problem?

greetings
wizzard
#2 Posted : Friday, September 11, 2015 1:33:29 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/19/2013(UTC)
Posts: 133

Thanks: 4 times
Was thanked: 21 time(s) in 20 post(s)
I have the same exact problem.
Quick Reply Show Quick Reply
Users browsing this topic
Guest
New Topic Post Reply
Forum Jump  
You can post new topics in this forum.
You can reply to topics in this forum.
You can delete your posts in this forum.
You can edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.

Clean Slate theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF 1.9.4 | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.143 seconds.